Ganduri pentru mine, pentru tine..

Sunday, November 19, 2006

Google it!

Cred ca toata lumea are momente in care pur si simplu uraste massurile de pe Y!msg. Si ma refer la cele de genul "Daca nu trimiti mesajul asta in 2 min iti moare pisica". Oricum nimic nu se va intampla, indiferent daca trimiti sau nu. Dar momentul in care le primesti este cel mai prost posibil. Sa zicem ca esti ocupat, vorbesti cu zeci de persoane, nu mai ai loc, spatiu, timp, nervi pentru altii care nu au ce face si trimit pentru ca "nu riscam [mass]". De parca mai este cazul sa precizeze ca e mass. Foarte putine merita, si pe acelea le pot numara pe degete.

Dar totul a pornit de la niste statistici peste care m-am uitat, legate de blogul asta, ce au mai cautat oamenii pe Google si i-a adus pe pagina asta. Una dintre cautari era "massuri frumoase", si cautate nu de o persoana, ci de cinci!!! Si eu care credeam ca cei care trimit massuri nu au ce face, si, de plictiseala, se apuca sa scrie cateva chestii, le trimit si apoi spera sa intre lumea pe ei si uite asa se incheaga o conversatie. Mda...dragut, ma bucur pentru ei, dar eu chiar nu am chef. Si daca le zici ca te deranjeaza, mai rau ii provoci, si in felul asta nu mai ai alta solutie decat sa iesi sau sa stai invisible.

Oricum, credeam ca sunt putin mai creativi, nu doar copiaza chestii de pe Google. De aia sunt atatea massuri care seamana intre ele..

1 Comments:

  • Totusi e un gest de initiativa sa apuci sa cauti pe google. Majoritatea forward-eaza tot ce primesc (daca deja contine un "nush daca e adevarat, asa l-am primit si io" e si mai simplu).

    La un moment dat incepusem sa dau ignore tuturor celor care trimiteau mass-uri si am ajuns sa ma lipsesc de 60 de oameni, printre care si unii cumsecade si apropiati... pe care, vrand-nevrand, a trebuit sa-i accept din nou, fara nicio schimbare de partea lor.

    Mie mi se pare ca insusi statul pe messenger si vorbitul cu cei cu care chiar ai nevoie sa vorbesti, ia prea mult timp... nu pot sa imi imaginez cat timp trebuie sa aiba cei care, dupa ce acest prag natural, recurg, ca ultima ocupatie, la asa ceva.

    By Anonymous Anonymous, at 5:01 AM  

Post a Comment

<< Home


 
                                                      Website Counter