Ganduri pentru mine, pentru tine..

Monday, November 06, 2006

Seara cea mare

Aglomeratie, sonorizare proasta, dar mult chef de distractie. Asa a inceput balul nostru, organizat ca in fiecare an intr-o discoteca destul de mare din Pitesti. Dupa aventura de la intrare, unde trebuia sa fii controlat la sange, urma inghesuiala de inceput din interior, cand toata lumea isi cauta mesele, canapelele, colegii si prietenii.

Insa toate au fost date uitarii curand, o data cu inceperea concursului in urma caruia se desemna Miss Odobescu 2006. De cativa ani concursul de Mister a fost dat uitarii, ramanand astfel mai mult timp pentru ca frumoasele boboace sa isi etaleze cunostintele. Niciodata nu au existat probe dificile la acest concurs, asa ca, si anul acesta, au trebuit sa raspunda doar la cateva intrebari de cultura generala, sa prezinte rochii de seara si o proba libera, la alegere, in care puteau sa faca orice. Majoritatea au ales sa danseze, dar au existat si cateva care au cantat. Desigur, totul s-a lungit, pana cand lumea a inceput sa se plictiseasca sa isi sustina favoritele, si astfel, dupa 3 ore au venit si premiile concursului. Alegeri potrivite facute de juriu, si asa, avem o noua Miss Popularitate si o noua Miss Odobescu, la aproape 2 luni de la inceperea anului scolar.


Si asa, dupa 3 ore, distractia abia incepea. Invitati speciali: Fly Project. Au cantat, am dansat, in piscina cu spuma, pe ring, oriunde. Pacat de sonorizare, care lasa de dorit. Insa totul a fost perfect, deoarece au stiut sa intretina atmosfera, alaturi de animatoare (pe care baietii le-au admirat continuu..cica studiau miscarile, in scopuri educative). Pacat ca recitalul nu a tinut decat o ora.

In continuare, la discoteca, s-au facut dedicatii, au fost puse melodii apartinand tuturor genurilor muzicale, iar la sfarsit, niste manele care erau destul de ciudate. Oricum nu mai conta, pentru ca toata lumea protesta...era abia 12:30 si ei deja ne dadeau afara.

Dar a fost frumos! Si scriu asta cu un zambet larg pe fata, pentru ca in afara de muzica, atmosfera etc, au mai fost si alte parti frumoase, care au facut ca unele detalii sa treaca neobservate. Insa pentru completare, Drojdie a scris mai multe.

Si asta e povestea balului din Odobescu. Care sper sa se repete, poate si mai reusit, la anul :D

P.S.: Multumiri Andreei pentru poze si pentru ca ne-a invoit astazi de la scoala :D




1 Comments:

  • la anul vrem in insomniaaaaaaaaa, sa dureze pana la 4 \:D/

    By Anonymous Anonymous, at 11:41 AM  

Post a Comment

<< Home


 
                                                      Website Counter