Ganduri pentru mine, pentru tine..

Saturday, November 04, 2006

Me, myself and I

Poate pentru ca sunt de parere ca atunci cand citesti ceva trebuie sa ajungi sa te identifici cu persoana care scrie, am sa public cateva informatii personale. Locuiesc intr-un oras destul de mic, dar extrem de aglomerat. Nici nu stiu de unde au aparut atatea masini. Acum cateva luni nu era asa. Mama zice ca este din cauza usurintei cu care se obtin creditele si nevoia oamenilor de a se deplasa, de a avea o masina proprie, pentru ca, daca nu ai masina nu esti mare si tare, nu? Oameni pentru care obiectele au o valoare imensa. Invat intr-un liceu bun, care spre deosebire de celelalte doua licee demne de luat in seama, se afla undeva la periferie- semanand cu un liceu de cartier-si nu in centrul orasului. Ce este de remarcat este ca, desi fiind situat intr-un cartier al persoanelor de etnie rroma (alta decat a mea, eu fiind romanca 100%), nu vezi prea multe persoane diferite de tine in liceu. Cred ca standardele ridicate sunt de vina. Locuiesc intr-o casa aflata la cinci minute de cel mai mare parc din oras, si asta poate fi o binecuvantare, uneori.Ca sa nu mai zic ca fac cincisprezece minute pe jos pana in centru si o jumatate de ora pana la liceu. Imi place. Si asta. Desi nu pot sa zic ca imi displac foarte multe lucruri in viata asta, nu ma consider o optimista, doar o realista, care prefera, in ciuda profilului (matematica-informatica intensiv), sa gandeasca mai mult decat trebuie uneori.


Prefer sa stau uneori si sa visez, sa ma desprind de lumea rece in care traim, chiar daca suntem inconjurati de prieteni, de apropiati, de oameni in general. Cand in inima nu este nici un 'THE special one', nimic nu poate sa umple golul acela. Mai ales dupa o despartire dureroasa. Timpul vindeca totul? Superficial. Asa ca iubesc subiectivismul, lumea, prietenii, profesorii, liceul, animalele (ale mele, in special :P), muzica...totul.


Oricat de rau e, oricat de greu e, un zambet rezolva totul.

1 Comments:

  • Te cred ca e bine sa fii acasa... Ma surprinde totusi ca vezi atatea lucruri frumoase in orice loc. Daca as fi locuit intr-un cartier al etniei rrome (si mi-as fi asigurat cititorii ca nu fac parte dintre ei :) )m-as fi oprit acolo cu descrierea si poate ca nici n-as mai fi fost dispus sa vad lucruri frumoase decat in "curtea vecinului". Si ma mai consider optimist... ha...

    By Anonymous Anonymous, at 12:27 PM  

Post a Comment

<< Home


 
                                                      Website Counter